ERC també retalla! #ProuRetallades


Ahir els Republicans, tot i fer molt bé els deures en molts aspectes ahir van fer un trist paper. Un cop més però ara en un petit aspecte, (que no de poca importància) Esquerra ha traït tant als seus votants com als seus possibles electors.  Crec que la direcció hauria de rectificar aquesta actitut ja que clarament els hi pot portar moltes conseqüències. Transcric directament un article del diari ARA que m’ha fet pensar més clarament en TRAÏCIÓ, i fa així:

L’acord que han subscrit els grups parlamentaris de CiU i ERC sobre la fórmula d’aplicació de la retallada per al 2013 −equivalent a una de les dues pagues extres− conclou que ha de quedar clar que no són retallades consolidables, que s’aplicaran progressivament en funció dels sous i que es limitaran els sous dels càrrecs directius, entre altres qüestions. Repassem 8 punts clau de l’acord:

Temporalitat. No-consolidació de les pèrdues retributives i de condicions de treball, adequant-la a l’evolució dels ingressos de la Generalitat i a la recuperació.

Progressivitat. La retallada s’aplicarà en graus diferents en funció dels sous. És a dir, la retallada afectarà més els sous més elevats

Exempcions. S’estudiarà deixar exempts de la retallada els sous públics que quedin per sota de dos cops el salari mínim interprofessional, és a dir, que s’amplia el gruix dels sous que quedaran fora de la retallada, que fins ara s’havia acordat que seria els que quedessin per sota d’1,5 cops el salari mínim.

Complement. Se suprimiran els complements de dedicació especial si no van associats a l’exercici d’una activitat especial.

Límits. S’establirà una taula salarial amb retribucions màximes per al personal directiu del sector públic de la Generalitat.

Reducció. Es fixarà un nombre màxim de membres als consells d’administració i altres òrgans directius.

Mobilitat. Es facilitarà la mobilitat entre les diferents administracions i dins la mateixa Generalitat.

Conciliació. S’aplicarà flexibilitat horària recuperable per a assumptes personals sense justificació en determinades situacions familiars i permisos per avançar en mesures de conciliació de la vida laboral i familiar.

 

Aturem les retallades i defensem el sector públic, ja que la paga extra no és un regal, si no que és la part del sou.

 

Articles Relacionats:

http://www.elpuntavui.cat/noticia/article/3-politica/17-politica/628267-erc-pacta-amb-ciu-retocs-a-la-retallada-als-funcionaris.html

http://www.ara.cat/politica/Joana_Ortega-Oriol_Pujol-Marta_Rovira-CiU-ERC-PSC-Jaume_Collboni-funcionaris-empleats_publics-retallades_0_882511843.html

,

  1. No hi ha Comentaris
(No serà publicat)


css.php